Предстоящите избори са продължение на една нездрава ситуация в българското

...
 Предстоящите избори са продължение на една нездрава ситуация в българското
Коментари Харесай

Деян Дечев: Референдумът на БСП цели джендър идеологията в България да се спре в зародиш

 izbori_2023_v1_014

 

„ Предстоящите избори са продължение на една нездрава обстановка в българското общество. Ако още веднъж не се образува държавно управление, рискуваме да влезем в серпантина, която води страната ни към икономическа и политическа неустойчивост “.

Това съобщи водачът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в Сливен Деян Дечев.

Дечев уточни, че в 48-ото държавно управление Българска социалистическа партия за следващ път е потвърдила, че извършва своите обещания, а това трансформира левицата в предвидим политически индивид, в който хората откриват отбрана на своите ползи.
Дечев напомни триумфите на левицата в 48-ото Народно събрание, измежду които увеличение на минималната работна заплата, еднократна помощ за децата, безвъзмездни учебници за учениците до 12-ти клас. „ Ние следваме задачите, които сме си сложили, работим за тях и ги изпълняваме “, добави той.

Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Сливен уточни, че главните локални проблеми в региона, са и национални такива – като да вземем за пример липса на работни места, ниски приходи – проблеми, за които левицата предлага решение посредством националната си политика. Що се отнася до характерен проблем в региона, Дечев уточни неналичието на пречиствателна станция за питейни води – проблем, който съществува от близо 14 години, а Сливен продължава да е един от дребното регионалните градове, които няма приключена такава станция.

„ Хората правят оценка свършеното от Българска социалистическа партия, най-много в обществената сфера, защото в тази обстановка на галопираща инфлация от над 20%, това което успяхме да създадем, въпреки и малко, е в помощ на хората и те го усещат “, безапелационен бе Дечев.

Социалистът разяснява и предлагането на Българска социалистическа партия за таван на цените, като уточни, че левицата приказва за това от месец и половина, а след тях с такива оферти са почнали да излизат и другите политически субекти. Той дефинира „ плагиатството “ в политиката като порочна процедура и уточни, че Българска социалистическа партия най-често става жертва на сходни практики.
„ Ако страната не се намеси и не е на мястото си, не ми се мисли до каква степен може да стигнем. Достатъчно огромни сме и помним и едни други времена, тъй че страната би трябвало да употребява своите регулаторни органи – те имат какво да създадат “, сподели Дечев по отношение на налагането на таван на цените и даде образец с Франция, където над 200 артикули от първа нужда ще бъдат на цена до 2 евро в интервала доникъде на месец юни: „ Значи във Франция може, а тук даже няма опит за разговор с веригите? “, попита той.
Дечев съобщи, че позицията на Българска социалистическа партия по отношение на войната е най-ясна и най-последователна: „ Ние сме за спокойно позволение на спора, за това към този момент приказват и огромните международни водачи “, сподели той и даде образец с Китай, който към този момент излезе с проект в 12 точки за мирни договаряния сред Русия и Украйна.

Той разяснява и организирането на референдум срещу въвеждането на джендър идеологията в учебните заведения, проведен от Българска социалистическа партия: „ Ние сме твърдо срещу Истанбулската спогодба. Виждаме какво се случва в Европа, в този момент е моментът да се събере задоволително необятна поддръжка, с цел да се парират тези опити в България в зародиш. В диалозите, които имам с млади фамилии, концепцията за референдум се приема доста задушевно, защото те наблюдават с паника обстановката в Европа и са срещу опитите джендър идеологията да се наложи и тук “, изясни Дечев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР